یکشنبه, ۰۶ بهمن ۱۳۹۸

سلامت غذا ، اولویت اساسی تولید محصولات کشاورزی !

 

enews etoolsfile 830-dcb0952f-0c3f-4fef-95a7-ff9e456e625a

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی گفت: توجه و رعایت سلامت غذا از اولویت های اساسی تولید محصولات کشاورزی در کشور است.

به گزارش کشاورزی آینده جهان، مهندس عباس کشاورز در دیدار با رئیس فراکسیون غذا و داروی مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت های فراوان در حوزه تحقیقات کشاورزی، اظهار کرد: در حال حاضر ۳۸۰ ایستگاه تحقیقات کشاورزی در کشور فعال است.

وی، تصریح کرد: توجه و رعایت سلامت غذا از اولویت های اساسی تولید محصولات کشاورزی در کشور است.

کشاورز، گفت: ارتباط و تعامل مدیران با مخاطبان و کارکنان می تواند در اثربخشی کارها مفید واقع شود.

در این دیدار، نماینده مردم میاندوآب، شاهین دژ و تکاب و رئیس فراکسیون غذا و داروی مجلس شورای اسلامی، بخش کشاورزی را دارای اهمیت و گستردگی دانست و با اشاره به سابقه طولانی و تخصص بالای مهندس کشاورز در حوزه کشاورزی، گفت: فعالان بخش کشاورزی نسبت به حضور شما در مدیریت وزارت جهاد کشاورزی، اقبال دارند.

دکتر همایون هاشمی خاطرنشان کرد: همکاری فراکسیون غذا و داروی مجلس با بخش کشاورزی نقش موثری رد سلامت غذای مردم خواهد داشت.

SarmayehGozariKousar

Mahan00

Dizbad00

SharifAbad00

Eshragh00

Khorak-Dam-Pars00

Abzi-Exir00

SanayeKeshavarzi00

KHavarDasht00

Dena00

Panbeh-Khorasan00

SHimiDarouKousar00

Azmayeshgah-Kowsar00

VIV MEA GIF Banner EN 500x700px 01

33561927783576807403

  

تمامی حقوق مادی معنوی سایت محفوظ است .

طراحی سایت طراحی سایت طراحی سایت طراحی سایت