پنجشنبه, ۰۸ اسفند ۱۳۹۸

افزایش ۲۰ برابری تولید و سطح زیر کشت زیتون

 

14785

 سیدرحمت‌الله پریچهر، مجری طرح زیتون نیز در نشست خبری با بیان اینکه زیتون یک گیاه کم‌آب‌بر بوده و نقش قابل توجهی در ترسیب کربن دارد، آ ن را ناجی محیط زیست خواند و گفت: زیتون تأثیر اساسی در امنیت غذایی کشور دارد و به عنوان غذا و دارو استفاده می‌شود. کشت این محصول از سال ۷۲ در کشور آغاز شده و هم‌اکنون در ۲۶ استان کشور کشت می‌شود.

به گفته او، سطح کشت این محصول ۹۲ هزار هکتار است که سالانه ۱۴۷ هزار تن محصول تولید می‌کند که ۱۱ هزار و ۵۰۰ تن روغن از آن استحصال می‌شود.

مجری طرح زیتون، مشکل ارقام را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در زیتون مهم خواند و گفت: سال گذشته ۷۰ هزار پیوند و سرشاخه‌کاری در باغات زیتون کشور انجام دادیم و در حال حاضر از محصول زیتون نیمی برای تولید کنسرو و نیمی برای تولید روغن به دست می‌آید.

به گفته او، از سال ۷۲ تاکنون، تولید و همچنین سطح زیرکشت آن، ۲۰ برابر افزایش یافته است.

SarmayehGozariKousar

Mahan00

Dizbad00

SharifAbad00

Eshragh00

Khorak-Dam-Pars00

Abzi-Exir00

SanayeKeshavarzi00

KHavarDasht00

Dena00

Panbeh-Khorasan00

SHimiDarouKousar00

Azmayeshgah-Kowsar00

VIV MEA GIF Banner EN 500x700px 01

vanali33561927783576807403

  

تمامی حقوق مادی معنوی سایت محفوظ است .

طراحی سایت طراحی سایت طراحی سایت طراحی سایت