چهارشنبه, ۱۳ فروردین ۱۳۹۹

رونمایی از طرح ملی ارتقای کیفیت بهداشتی تخم‌ مرغ

 

enews etoolsfile رفیعی پور1-6333cc63-2ec5-428e-8da8-72027abb43bf

 

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: در حال حاضر همکاری بخش خصوصی و بخش دولتی در خصوص امنیت غذایی مردم شکل گرفته است و امسال از طرح ملی ارتقای کیفیت بهداشتی تخم مرغ رونمایی می شود.

به گزارش کشاورزی آینده جهان(کاج)، علیرضا رفیعی‌پور در مراسم رونمایی از سند برنامه ملی ارتقاء کیفیت بهداشتی و تضمین سلامت تخم مرغ که در اتاق بازرگانی تهران برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر از طرحی رونمایی می شود که تبلور همکاری بخش خصوصی و بخش دولتی در خصوص امنیت غذایی مردم است.

وی افزود: تولید تخم مرغ و تخم ماکیان در کشور به یک قدرت منطقه‌ای تبدیل شده و حفظ این قدرت در گرو تفکر تولید کننده ای است که به امنیت غذایی و بهداشت توجه دارد که همین توجه باعث به وجود آمدن طرح ملی ارتقای کیفیت بهداشتی تخم مرغ شده است.

رفیعی پور با اشاره به اینکه در بخش کشاورزی ضایعات وجود دارد، گفت: وظیفه دامپزشکی این است که آن بخش از محصول که در گرید ضایعات قرار می گیرد، به دست مصرف‌کننده نرسد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به اینکه در تولید تخم مرغ به مرز یک میلیون تن رسیده‌ایم، خاطرنشان کرد: ضمانت کیفیت و بهداشتی بودن این تخم مرغ باید توسط دامپزشکی، معاونت امور دام و بخش خصوصی تامین شود تا مصرف کننده با آرامش و بدون نگرانی آن را مصرف کند.

وی افزود: در حال حاضر ۱۶۳۲ واحد مرغ تخم گذار و ۱۴۰ واحد بسته بندی مرغ در کشور فعالیت می‌کنند و از سال ۸۰ تاکنون، اجرای الگویی با عنوان بسته بندی تخم مرغ در حال انجام است.

SarmayehGozariKousar

Mahan00

Dizbad00

SharifAbad00

Eshragh00

Khorak-Dam-Pars00

Abzi-Exir00

SanayeKeshavarzi00

KHavarDasht00

Dena00

Panbeh-Khorasan00

SHimiDarouKousar00

Azmayeshgah-Kowsar00

VIV MEA GIF Banner EN 500x700px 01

33561927783576807403

  

تمامی حقوق مادی معنوی سایت محفوظ است .

طراحی سایت طراحی سایت طراحی سایت طراحی سایت